Kommende USA rejser

De næste par år satser jeg på efterårsture, dvs. ture der varer 3 uger og slutter i efterårsferien. De sidste år har jeg rejst meget ift påsken, hvilket giver god mening når man rejser i Utah, Arizona og New Mexico. Ved at rejse i efteråret kan man nå den nordlige del af USA (samt Rocky Mountains) inden vinteren.

I 2021 eller 2022 (3 uger hen over efterårsferien) er ruten:

SeattleOlympic NP. – Mt. Rainier NP. – Painted HillsCrater Lake NP – Lava Beds – Lassen Volcanic NP – Lake Tahoe – Mono LakeBodie Ghost TownYosemite NP – Sequoia og Kings Canyon NP – Highway One – San Francisco. Jeg gætter på en pris inkl hotel, fly, billeje, benzin, guide ca 22.000 kr.

Denne tur består af bla. 6 nationalparker, Highway One, Seattle og naturskønne områder. Ca. 3.500 km

Vi starter i Seattle og er i byen et par dage. Byen har mange spændende steder f.eks Pike Place Fish Market, der er blevet verdensberømt for sine “flyvende fisk” og Space Needle tårnet, der giver udsigt over hele byen. Der bliver god tid til byen og man kan gå på egen hånd, om ønsket. Vi kører til Olympic nationalpark, hvor vi opleve Hurricane Ringe og vi skal gå i regnskoven, en sjældenhed på disse kanter. Vi stopper på Ruby Beach, direkte ud til Stillehavet. Videre til Mt. Rainier, den 4.392 meter høje vulkan, der kan ses over det meste af staten. Her vil vi går et par trails og nyder bjergene der dominerer området. Sydpå til Painted Hills der er en ren farvepalette, dannet af naturlige jordmineraler. Stedet er ikke ret kendt, men er aldeles vidunderligt. Crater Lake er en vulkan fyldt med vand. Søen er idag verdens reneste og udsigten er virkelig flot. Gør stop i Portland, hvor USAs højeste vandfald ligger.Vi kigger på Lava Beds, hvor lavaen har skabt flotte hule. Lassen nationalpark er opkaldt efter danske Peter Lassen og her skal vi være et par dage og gå i fodsporene af denne kendte dansker. Paken er præget af vulkans aktivitet og kogende mudderhuller. Videre via Lake Tahoe i Sierra Nevada bjergene, til spøgelsesbyen Bodie, en gammel guldgraverby. Vi stopper ved Mono Lake, der er en sjælden saltvandssø, inden vi kører ind i Yosemite nationalpark, via Tioga Pass. Vi bruger et par dage til at gå nogle spændende trails, i en af USAs mest kendte nationalparker. Vi skal op på Glacier Point og vi skal se flere af de flotte vandfald. Er vi heldig, ser vi måske bjørne. I Sequoia skal vi se General Sherman, verdens største træ. Herfra kører vi mod stillehavet og kører den mest spændende del af Highway One op mod San Francisco. På vejen ser vi søelefanter og tager på hvaltur i Monteray. Turen sluttes af med en halv dag i San Francisco. Naturfænommenerne kommer til at stå i kø, på denne tur, der står i efterårets farver. Ønsker man at forlænge opholdet i San Francisco, er dette muligt, men med egen betaling og uden guide. Jeg hjælper dog gerne med hotel, plan for besøget m.m.

 Skriv til mig hvis du er interesseret kontakt@drivingusa.dk

I 2022 ( ifm påske) satser jeg på ruten:

Denver – Calhan Paintmines – Garden of the Gods – Mantou Cliff Dwellings – Great Sand Dunes – Taos – Wheeler ( på ATMs) – Creede – Black Hills of the Gunnison – Million Dollar Highway – Bisti Badlands – Valley of Dreams m. Navajo guide –  Shiprock – Grand Canyon nord og øst- Antelope – Horseshoe Bend – Sidestep Canyon – Cottonwood Canyon Road – Peek-a-Boo Slot – Valley of the sun – Bryce – Zion – Yant Flat – Las Vegas. Ca 3 uger. Forventet pris inkl hotel, fly, billeje, benzin, guide ca. 26.000 kr

Denne tur bliver lidt dyrere pga af 2 externe Navajo guider, leje af ATV og Jeep.

      

Turene vil blive efter konceptet: Vi deles om de faktiske udgifter + guide honorar.

Turene vil blive annonceret på min hjemmeside www.drivingusa.dk og facebook. Like min side, eller abonner på mit nyhedsbrev, så får du automatisk besked.