Rundrejse i minibus til nationalparker, reservater og seværdigheder, med dansk guide.

USA rundrejse i minibus

Rejs med Amerikaguiden.

Du har nu mulighed for at deltage i en spændende rejse.  Jeg er afsted for at lave rejsereportage, artikler, fotos og videoer til mit gratis rejsesite http://www.drivingusa.dk.  Derudover er det en research tur, der skal lægge grund til min næste bog.

Jeg tager igen gæster med på min rejse og disse får en guide med unik viden om Amerika, samt naturoplevelser i absolut særklasse. Økonomisk bygger rejsen på dele-økonomi og prisen er derfor rimelig god (selv om det selvfølgelig er mange penge). Op mod 4 gæster kører med mig og man kan få lov til at agere chauffør, hvis man vil.

Turen er for dig der:

  • gerne vil se og vandre i fantastisk natur
  • opleve og udforske amerikanske nationalparker
  • vil på eventyr og samtidig have sikkerheden i form af en guide
  • vil være en del af et mindre rejsefællesskab (max 5 per.)
  • måske også gerne vil agere chauffør på highwayen
  • rejse billigt, men med kvalitet
  • vil have en rejse du ikke kan få andre steder
  • røgfri rejse

Hvem tager med?

I 2017 var det eet hold venner, der kendte hinanden godt. I 2018 er det 1 par, 2 hold veninder, rejsevenner og singler. Holdet havde mødt hinanden og lært hinanden lidt at kende, inden afrejsen. Nogle rejser “hele tiden”, mens skal på “deres livs rejse”. Aldersspredning var 48-69. I 2019 var det et par og deres venner. I 2020 måtte vi, som alle andre, aflyse. I 2022 var det først et par og siden 4 kvinder, hvoraf de to har rejst med mig før. I 2023 er det et par, samt far og søn. I sep 2024 er det et par der har rejst med mig før, samt 2 veninder. Ens for alle er ønsket om at se flot natur.

Jeg har 3 rejser planlagte. Se under Kommende rejser

Check menuen og se hvordan…. og se videoen, hvor glade gæster fortæller om deres rejse. Ring gerne, hvis du har spørgsmål: 61309148 eller skriv til kontakt@drivingusa.dk

Læs mere om rejsen

venligst Michael Bo Christensen, Beder

   

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *